Щодня з 8:00 до 20:00 Вихідний неділя

Ferrari Шумахера піде з молотка

<

Найперше авто, яке осідлав Міхаель Шумахер працюючи в команді Ferrari виставили на аукціон. 16 листопада 1995 року знаменитий гонщик вперше сів за кермо 412Т2 і протестував його у складі Скудерії. Спеціально для тестів, які проходили у Фьорано, болід модернізували і поставили на місце 12-циліндрового мотора найновіший на той час V10. Майбутня світова знаменитість обкатала машину 20 кіл, і після 5 днів в Ешторілі провели перші офіційні тести Ferrari. Міаель Шумахер з першого заїзду випередив на 0,7 секунди найкращий час трас, встановлений двома місяцями раніше на Гран-Прі Португалії.


Цього сезону 1995-го року у складі Ferrari виступали Герхард Бергер та Жан Алезі. Прогнози світових експертів говорять про те, що реальна ціна, за яку машина поїде до нового власника, складе не менше 7 мільйонів євро.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Популярні статті
Перше авто Міхаеля Шумахера виставлено на аукціон
< Найперше авто, яке осідлав Міхаель Шумахер працюючи в команді Ferrari виставили на аукціон. 16 листопада 1995 року знаменитий гонщик вперше сів за кермо 412Т2 і протестував його у складі Скудерії. Спеціально для тестів, які проходили у Фьорано, болід модернізували і поставили на місце 12-циліндрового мотора найновіший на той час V10. Майбутня світова знаменитість обкатала машину 20 кіл, і п..
983
Вітчизняний Урал в гостях у Японців
Не до кінця ясно, але варіантів не багато, тут або японці просто втомилися від своїх високотехнологічних мотомонстрів, або просто хочуть володіти надійною і простою технікою, яку можна відремонтувати у будь-якому гаражі доступними інструментами, без необхідності поїздки в офіційний сервіс, особливо якщо він далеко в обласному центрі а техніка куплена в село, як робоча конячка. Ось загальні причи..
941
Відміна Гран-прі в Китаї із-за коронавіруса
Із-за спалаху коронавіруса в Китаї керівництво організації Формула- 1 повідомили про відміну або можливе перенесення Гран-прі Китаю по формуле- 1. Перегони повинні були проходити упродовж трьох днів, з 17 до 19 квітня. Якщо буде можливість перенети захід - те дати будуть обьявлены як тільки буде можливо. Також в зверненні відмітили - що Гран-прі Китаю завжди були дуже важливими в перегонах Фор..
929
Кілька сотень байкерів України закінчили Мотопробіг Єдності 2020 на Запоріжжі
У Запоріжжі фінішував всеукраїнський «Мотопробіг Єдності 2020». Мотоциклісти провели 2 тижні в дорозі, виїхавши з Ужгорода, подолавши за цей час майже 6 тисяч кілометрів, заїхали в 54 міста по шляху і завершили свою акцію підняттям національного прапора України на Хортиці. Байкерів зустрічали на площі Героїв, на фініші можна було нарахувати близько 200 байкерів. Просто не всі мотоциклісти мають м..
875